Contact

+31 (0) 6 53 39 82 26 – info@lisannevanzanten.nl

Atelier,
Springweg 132
3511VW Utrecht

Ben jij ook een Bammer? Loop stage bij BAM Keramiek! Stuur een mail met je cv en portfolio als een van de volgende functies je aanspreekt!

Wij zijn altijd opzoek naar studenten kunst, design en keramiek opleidingen. Voor een periode van minimaal 6 maanden van 2 tot 5 dagen ( 16 – 40 uur)

Het gaat om een  veelzijdige stage waarbij je zij-aan-zij met ons samenwerkt in atelier TwaalfZestig het leukste Keramiek Collectief van utrecht waar BAM Keramiek haar productie huis heeft gevestigd.
Je zult als stagiair nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van ons keramiek; van eerste schetsen tot het maken van mallen en het draaien van productie. Ook het acquisitiegedeelte komt aan bod: Je zult veel ervaring opdoen met het in de markt zetten van producten en het netwerken met partners. Ook zul je aan de slag gaan met het werken in opdracht, volgens strakke deadlines!

We zijn opzoek naar creatieve communicatie en marketing stagiair. Voor een periode van minimaal 6 maanden van 1 tot 3 dagen (8 – 24 uur)

Het gaat om een creatieve stage, want je werkt vanuit ons atelier! Waarbij jij vooral bezig bent met ons keramiek aan de digitale wereld laten zien! Dus de communicatie voor leuke dagelijkse beelden en berichten op de Socials tot pakkende teksten voor nieuwe producten op de website en webshop. En natuurlijk samen met ons evenementen organiseren: workshops en cursussen!

Contactformulier