TwaalfZestig

Samen met drie andere jonge Utrechtse ontwerpers vorm ik keramiek collectief TwaalfZestig, gevestigd in de Vechtclub XL. We maken niet alleen eigen werk, maar organiseren ook workshops.

Het grootste deel van mijn werk doe ik in TwaalfZestig, het atelier dat ik met drie andere jonge ontwerpers oprichtte, gevestigd in de Utrechtse Vechtclub XL. Ieder van ons heeft een eigen achtergrond en andere inspiratiebronnen, maar we delen allemaal onze passie voor keramiek.

Naast dat de plek fungeert als ons atelier, willen we er een creatieve broedplaats van maken, waar iedereen die meer wil weten over werken met keramiek terecht kan. Omdat er, naast een restaurant, moestuin, podium, expositieruimtes en vergaderplekken nog meer ateliers gevestigd zijn in Vechtclub XL, werken we vaak samen met andere ontwerpers en creatievelingen. Aan inspiratie geen gebrek!

Kijk hier voor meer werk van mijn ateliergenoten: Suzan Becking, Ineke van der Werff en Frank van Os.

Wil je zelf graag een keer met keramiek werken?

Je bent van harte welkom bij TwaalfZestig voor een keramiekcursus, hulp bij het uitwerken van je eigen ontwerp, of als je een keer gebruik wil maken van onze ovens. Neem contact met mij op of boek direct een les: