MOM High Tea

Voor MOM High Tea liet ik met inspireren door verschillende kleurthema’s uit de natuur,  beeldende kunst en schilderkunst.

Het resultaat: minimalistische vormen, gecombineerd met zachte, romantische kleuren.

Mijn inspiratie voor deze kleuren haalde ik uit het groen van de illustraties in oude encyclopedieën, de blauwe luchten van de klassieke meesters en het oranjerood dat zo kenmerkend was voor de hoogtijdagen van de Rococo. De verschillende kleuren van het servies maken iedere high tea (of ontbijt, lunch, diner of borrel) extra sfeervol.

MOM High Tea is hierdoor niet alleen functioneel, maar ook bijzonder geschikt voor de presentatie van eten en drinken. De verschillende kleuren van het servies zorgen voor een sfeervol effect op een gedekte tafel, zoals fotografe en food stylist Alexandra Mitsiou laat zien op bovenstaande foto’s.

Creatief platform Om-Geving interviewde Alexandra en mij over onze samenwerking: “We zijn steeds op zoek naar overeenkomsten in onze smaak. Puurheid, elegantie, zachte kleuren, warmte, minimalisme; dat zijn denk ik belangrijke kenmerken van wat wij maken.” Lees hier het hele interview.