MOM Barista

In MOM Barista komen twee van mijn grote passies samen: productontwerp en goede koffie.

De vorm en textuur van de vier kopjes in deze collectie complementeren de smaak van de verschillende soorten koffie die erin worden gezet. Hierdoor is de koffie die je uit de MOM Barista-kopjes drinkt, optimaal van smaak.

Omdat ik graag samenwerk met andere ontwerpers, zijn alle kopjes aan de buitenkant voorzien van unieke designs, gemaakt door verschillende illustratoren, zoals Hilde Atalanta en Larissa van Es.

Hilde Atalanta voorzag MOM Barista van illustraties uit haar LOVERS-serie:
“The LOVERS series is a series dedicated to non-monogamous and/or queer forms of love. It shows love and intimacy in a polyamorous and/or queer setting. The reason that I chose to illustrate non-monogamous forms of love is because when it’s showed in media, it’s often showed being sexualised. With the LOVERS series I wanted to show intimacy and love.
Love is love, and there are lots of ways to share it.”
Op haar website vind je meer informatie over haar werk.

Larissa van Es over haar illustraties voor de Barista collectie:
“Bij mijn tekeningen weet ik nooit waar ik zal eindigen. Ik laat de lijnen zichzelf leiden en mij achteraf verrassen. Het is als een dans, je beweegt heen en weer, maar toch ga je niet per se ergens heen, het is het bewegen zelf, dat iets losmaakt, dat iets kan transformeren en je op nieuwe plekken brengt.” 

Anne-Marie Geurink over haar illustraties:
Anne-Marie is vormgever en altijd al gefasineerd door lijnen en hun verhoudingen met elkaar. Dit komt vaak terug in haar werk: doordacht en het voelt bijna wiskundig aan.
Onlangs heft ze en kinderboek geschreven: Het meest geloofde sprookje, over het bankwezen.

Suzan Becking over haar illustratie serie genaamd Dorp:
“Huisjes tekenen vind ik leuk, het is al snel een nieuwe wereld. Waarbij iedereen een eigen verbeelding kan creeren: wie wonen hier, waar gaan ze naartoe. Het lijnenspel van de serie Dorp die is voor de MOM Barista collectie heb geillustreerd, is een weerspiegeling van mijn eigen verbeelding. Mijn lijnen zijn snel gezet, zo vang ik mijn gedachten.”