DOMtoren-servies

DOMtoren- servies is de eerste collectie van BAM Keramiek, gevormd door Natasja Schrijvers en mijzelf.

De collectie is het resultaat van een energieke samenwerking, waarin we onze expertises combineren.

Natasja heeft als klassiek pottenbakker veel ambachtskennis, waar ik als productontwerper veel van opsteek. Andersom let ik als productontwerper op de functionaliteit van het uiteindelijke product.

Het resultaat is dit porseleinen servies, bestaande uit een espresso-, koffie- en lattebeker en een schotel. Ieder onderdeel van het DOMtoren-servies is voorzien van een kobaltblauwe of zwarte illustratie van de Utrechtse Domtoren.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een echte Utrechter of wil je een mooi aandenken aan een dagje uit in de stad? Behalve in mijn webshop, kun je het servies ook kopen in winkels als Keck&Lisa, Daens, Zinin en Koffieleute.

Utrechtse bedrijven geven het DOMtoren-servies graag weg als relatiegeschenk. Ook maken we met BAM Keramiek bestellingen op maat, waarbij het mogelijk is om naast de karakteristieke DOMtoren-illustratie ook het eigen bedrijfslogo in het servies te verwerken. Meer informatie over op een custom made DOMtoren-servies? Stuur dan een mail naar Lisanne@Bamkeramiek.nl.